Predjedlo - pravý hovädzí tatarák s kaparami a cesnakovými hriankami (cca 70 g)
Hlavné jedlo - hovädzí steak (rib eye, flank..) so zelerovým pyré a omáčkou zO Zeleného korenia (cca 200 g mäso, príloha 150 g)
Dezert - grilovaný ananás s citrónovou omáčkou (cca 50 g)
Predjedlo - cícerový humus (pasta) s chrumkavou zeleninou a pečeným sézamom (cca 70 g)
Hlavné jedlo - paradajkový kuskus s marinovaným tofu a mungo klíčkami (cca 180 g)
Dezert - citrónový krém s ovocím (cca 50 g)
Predjedlo - quinoa šalát s grilovanou mozzarelou (cca 70 g)
Hlavné jedlo - cuketové rizoto s filetovanou bravčovou panenkou (mäso 130 g, príloha cca 150 g)
Dezert - mascarpone krém s jahodami (cca 50 g)
©
EF UMB
Tajovského 10
974 01 Banská Bystrica